Certificering & Priser

Certificering gennem en gennemprøvet metode

Der er uddannet og certificeret over 1.000 medarbejdere til at levere TWI 10 timers kurser internt i virksomheder over hele verden - med gode resultater til følge. Det beviser, at TWI Institute certificeringsprogrammet virker, og at det er et globalt afprøvet program. Det virker ikke kun for danske virksomheder, det virker for alle typer organisationer - på tværs af lande og kulturer.

TWI er en gennemprøvet metode til at gøre organisationer mere effektive. Det har virket i lang tid - og det vil blive ved med at virke i lang tid. Læs evt. mere om TWI's historie her. Det vil blive ved med at virke, fordi organisationer består af relationer mellem mennesker, som altid vil kræve et ledelsesmæssigt fokus. TWI er en måde at skabe gode og resultatgivende relationer mellem personerne i organisationen gennem en dynamisk tilgang, der kan anvendes i alle organisationer.

Alle vores TWI-trænere er blevet godkendt og certificeret af TWI Institute, USA til at levere deres TWI og Toyota KATA-programmer.

Klik dig ind herunder og læs mere om:

  1. Certificeringsproces for brug af TWI og KATA internt i virksomheden
  2. Hvordan du som ekstern konsulent bliver samarbejdspartner med os
  3. Standardpriser for vores ydelser