For virksomheder

Hvad skal der til for at blive underviser på et TWI 10 timers kursus?

For hvert TWI 10 timers kursus (TWI Job Relationer, TWI Job Instruktion, TWI Job Metode, TWI Job Sikkerhed og TWI Problemløsning) er der en efterfølgende TWI 40 timers Train-the-Trainer-uddannelse, der giver adgang til at undervise på TWI 10 timers kurserne. TWI Instituttets læringsmetode er “learning-by-doing” samt tilhørende coaching.

Efter gennemført forløb vil man være sikker og have færdigheder i at gennemføre 10-timers kurset.

Alle 40 timers kurserne er faciliteret af en Certificeret TWI Master Træner. Selve undervisningen er standardiseret, men fleksibel nok til at skabe et positivt og støttende læringsmiljø for alle deltagerne. Gruppestørrelsen er på mellem 4 og 6 deltagere og tillader derfor en del 1-til-1-sparring med Master Træneren.

40 timers kurset kan gennemføres hos jer eller på et åbent kursus. De åbne kurser vil primært blive gennemført i Danmark og USA. Kontakt os for yderlige information herom.

Hvorfor skal jeg blive Certificeret TWI Institut Træner?

Du vil blive trænet af erfarne og engagerede Master Trænere, der igennem dokumenterede succes-cases har bevist metodens anvendelighed i forskellige industrier. Alle TWI Instituttets certificerede trænere bliver en del af et fællesskab, hvor man kan søge og dele erfaringer.

Hvad er kravene for at deltage på et TWI 40 Timers Train-the-Trainer kursus?

Train-the-Trainer-programmer kræver, at man tilfredsstillende har gennemført et af TWI´s 10-timers programmer og herefter har anvendt den lærte metode med gode, stabile dokumenterede resultater til følge over minimum 4 måneder. 

Hvis du vil vide mere om at blive en TWI Institute Certified Trainer, er du meget velkommen til at kontakte os her.