Introduktion

TWI Institut Skandinavien indsamler oplysninger om brugeren, som bruges til målretning og tilpasning af indhold samt annoncering. Ønsker du ikke at disse data indsamles skal du slette dine cookies (følg denne vejledning) og stoppe med at bruge siden.
Herunder kan du læse nærmere om hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter de deles med.

Cookies

Vi anvender cookies som blot er en simpel tekstfil. Denne tekstfil gemmes på din enhed (computer, mobil o.l.). Cookies bruges til at få hjemmesiden til at fungere problemfrit, huske indstillinger, udarbejde statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde virus.

Du kan slette eller blokere for cookies ved at følge vejledningen ovenfor.

Vær dog opmærksom på at hjemmesiden kan stoppe med at fungere optimalt. Herudover kan du risikere at annoncer vil kunne blive mindre relevante og optræde oftere.

Dette website anvender cookies fra følgende tredjeparter:

  • Google
  • Facebook
  • Mailchimp
  • Sleeknote
  • addthis.com
  • ionicframework.com
  • Cloudflare.com

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle typer informationer som i et eller andet omfang kan henføres til dig som bruger. Ved at benytte vores hjemmeside indsamles og behandles forskellige typer af disse informationer. Indsamling af informationer sker ved almindeligt brug af siden samt tilmelding til nyhedsbrev og brug af kontaktformularer.

Ved almindeligt brug af hjemmesiden indsamler vi bl.a. et anonymiseret unikt bruger-ID, tekniske informationer om din enhed, IP, geografisk placering samt information om din færden på siden.

Ved tilmelding til nyhedsbrev og brug af kontaktformular indsamles desuden de oplysninger du selv opgiver (fx navn og e-mail).

Sikkerhed

De informationer som vi indsamler via hjemmesiden, er krypteret og dermed sikret.
Informationerne opbevares i henhold til gældende lovgivning, og vi videregiver ikke dine oplysninger uden dit samtykke.

Formål

Informationerne vi indsamler bruges til at udarbejde statistik for brugen af siden. Herudover bruger vi informationerne til at optimere vores hjemmeside samt at markedsføre vores brand.

Periode for opbevaring

Alle informationer opbevares i henhold til gældende lovgivning. Disse slettes når de ikke længere skal bruges. Perioden for opbevaring afhænger af informationens karakter og baggrunden for opbevaringen, og det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for opbevaringen af informationer. Hver gang du besøger/genbesøger siden forlænges perioden.

Videregivelse af informationer

Data indsamlet på denne side deles med tredjepart (se nærmere under ”Cookies”). Oplysninger videregives med henblik på statistiske formål og annoncering.

Tredjepart behandler alt data i henhold til gældende lovgivning.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst hvilke af dine personoplysninger vi behandler. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod at vi anvender dine oplysninger. Hvis de oplysninger som behandles om dig er forkerte, har du ret til at disse bliver ændret eller slettet.

Henvendelse omkring behandling af personoplysninger skal sendes til: info@btp.dk

Ønsker du at klage over behandlingen af dine personoplysninger kan du kontakte Datatilsynet.

Kontaktoplysninger
Business Through People ApS
Kikkenborgvej 26
6000 Kolding
Tlf: +45 29 22 89 55
Email: info@btp.dk