Om TWI

Om TWI Institut Skandinavien

Jeres ressource i TWI og KATA implementering, uddannelse, certificering, coaching og netværk. TWI og KATA programmerne vil sikre jer en sund organisationsudvikling  samt forbedret procesledelse. Vi tilbyder virksomhedsrådgivning fra start til slut i jeres TWI og KATA implementering.

Vores fokus er at støtte jer i at skabe og vedligeholde en højt kvalificeret arbejdsstyrke igennem TWI og KATA. Dette kan forbedre jeres sikkerhed, kvalitet, leveringsevne og sænke jeres omkostninger. Vores erfaringer siger, at ved at arbejde nænsomt med forandringsprocessen, opnåes der den nødvendige forståelse for forandringen, og derved en større chance for, at det bliver en blivende forandring. Vi har hovedkontor i Kolding, Danmark og underviser i hele Skandinavien hos vore kunder. Vi tror på, at organisationsudvikling, ledelse i praksis og fokus på procesledelse er nøglen til at løse mange af jeres problemer.

Vi er Officiel Global Partner med TWI Institute, som er beliggende i Syracuse i USA. Som de eneste certificerede partner i Skandinavien, leverer vi deres TWI og KATA programmer. Vi har også rettighederne til at udvælge lokale samarbejdspartnere til levering af instituttets programmer. 

Vi er i en positiv udvikling og søger derfor seriøse samarbejdspartnerne, der har mod på at hjælpe vores kunder med deres TWI og KATA arbejde. Vi har pt. et godt netværk i Danmark og Sverige, men søger samarbejdspartere i de andre skandinaviske lande. Du kan læse mere omkring vores samarbejdsaftaler og det at blive certificeret samarbejdspartner her.