Business Through People (btp.dk)

TWI Institut Skandinavien en del af Business Through People  

Hos Business Through People (BTP) arbejder vi med alt det, der får menneskene i jeres organisation til at være topmotiverede og kompetente - og yde deres bedste. Vi er et konsulentfirma, der skaber værdifulde relationer internt i jeres organisation.

Vi er optaget af det, der sker mellem mennesker, og de ting, der får en til at blive den bedste version af sig selv - både som teams og som ledere. Vi skaber resultater for organisationen ved at arbejde med de menneskelige relationer. Stærke relationer, der er yderst værdifulde. Deraf vores navn: Business Through People.

Vi leverer konsulentydelser indenfor TWI, Dynamisk Coaching og Forandringspsykologi i praksis til alle typer virksomheder og organisationer. Vi er specialister inden for disse områder både gennem teori og praksis - og det er ydelser, der har hjulpet, og stadig hjælper, vores kunder.

Organisationer er i konstant bevægelse, og det betyder, at virksomhedernes behov og udfordringer ændrer sig. Det er grunden til, at vi løbende udvikler nye ydelser, der matcher nye virkeligheder. Hos BTP er vi førende inden for TWI & Toyota KATA, HR og Lean ydelser. Det er din garanti for en værdifuld relation. Et samarbejde med os betyder, at vi hjælper jer med at skabe en dynamisk organisation, der er effektiv og omstillingsparat.