Video fra Odense Kommune

 ”Vi har valgt at være meget tro mod TWI-metodens manualer, der er meget specifikke, i vores fem piloter, som har omfattet cirka 120 medarbejdere fra fem forskellige afsnit i forvaltningen”, fortæller Peter Højvig og tilføjer: ”Vi kan konstatere, at TWI har løst vores udfordringer bedre end nogen anden metode, vi har erfaringer med. TWI bygger på samme princip som Toyota hylder, nemlig at man skal bygge mennesker før, man bygger biler, og det er et perfekt fundament for vores arbejde med lean, som vi blot kalder driftsledelse”.

Peter Højvig, Chefkonsulent fra Odense Kommune. 

Besøg BTP.dk for at se flere af vores videoer i vores Videnscenter

Artikel fra Foss Analytical

FOSS Analytical har valgt TWI Job Relationer (TWI JR) i deres arbejde med relationerne.

FOSS Analytical producerer avanceret analyseudstyr til fødevareindustrien. Med flere års fokus på LEAN og diverse ledelseskurser er processerne i FOSS Analytical standardiserede og afprøvede. En ting er dog processerne, en anden er følelser og holdninger hos medarbejderne. Ved at erkende at relationerne er lige så vigtige som processerne tog FOSS Analytical i 2015 fat på arbejdet med TWI JR. 

TWI JR giver medarbejdere og ledere et basalt værktøj til at huske på, at følelser og holdninger skal arbejdes med og forstås i hverdagen. Ved at italesætte relations-arbejdet igennem proaktiv og reaktiv konflikthåndtering vil mange processer forløbe meget lettere og mere gnidningsfrit. Holdninger og følelser som vrede og sorg kan påvirke organisatoriske processer enormt.  

Besøg BTP.dk for at læse hele artiklen og andre i vores Videnscenter.

Video fra PostNord

"Vi har opnået at få en super god start på vores implementeringsproces af TWI JI - Jeres anbefalinger er blevet fuldt 100%. Vi kan se resultatet af at være tålmodig, omhyggelig og meget kommunikativ i hele implementeringsperioden, hvilke har givet os et godt afsæt og forståelse for TWI JI processen. 

I  vores 250 mands pakkecenter vi har trænet vores medarbejder i flere jobs. Eaf vores resultater erat vi nu udnytter vores postcontainer 10 % bedre, dette har givet en årlig besparelse på  8  mil. DKK. af vores logistik”

Per Albrektsen - Lean Manager, PostNord, Københavns pakkecenter

Besøg BTP.dk for at se flere af vores videoer  i vores Videnscenter

Udtalelser fra kunder

"Skab scenen for succes!
Ja det var det Mantra, vi fik lært da vi have John Vellema som underviser i TWI JI.

Et af de bedste kurser jeg har haft i mit liv, andre af mine kolleger sagde at det er 10 år siden vi er blevet rykket så meget.

Hvor er det fedt at have været igennem sådan en uge - Nu venter vores egen træning, i de kommende uger.

Jeg vil til en hver tid anbefale, at man bruger John Vellema som træner/underviser, så hermed de bedste anbefalinger."

Hans Lassen Christensen, Produktionschef, Koncernvask.

Læs flere af vores kundereferencer og se vores kundeliste på btp.dk