Toyota KATA ydelser

Toyota KATA er for virksomhedens udvikling

Toyota KATA er en forbedrings- og coaching-metode, som sikrer en fortsat udvikling for virksomheden. Metoden bruger eksperimenter som en vej til at overkomme de forhindringer, vi står overfor dagligt i stræben efter at opnå vores ønskede mål.

Vi udbyder 2 Toyota KATA-kurser, som får jer sikkert igang med begge KATA-metoder:
  • TWI og Toyota KATA Simulation er en 1 dags simulation, hvor der øves forskellige situationer, som er gode til at vise og øve koblingen mellem TWI og KATA-programmerne. Denne kombination mellem leg og læring er en yderst effektiv måde at øve KATA og TWI integrationen på. Oplev igennem denne simulering hvordan KATA coaching giver jeres TWI programmer nyt fokus. Flere virksomheder bruger KATA coaching efter at have gennemført TWI JI og TWI JR pilotprojekter med stor succes. 

  • KATA 10 timers program er et standardiseret program både med hensyn til hvordan Supervisorerne anvender metoderne i dagligdagen, og hvordan vi som KATA Trænere underviser på KATA kurserne. KATA 10 timers programmerne er opbygget ligesom vores anerkendte TWI programmer og med samme train-the-trainer certificeringsprogram. Dette 10 timers kursus er et færdighedskursus, hvor der er praktiske øvelser fremfor PowerPoint-shows.  

Disse 2 ydelser kan sammensættes til en KATA opstartsuge eller en kombiuge med TWI og KATA. Kontakt os for yderlige information omkring sådan et uge forløb her.

Alle vores Toyota KATA Trænere følger KATA manualer, der er oversat til flere sprog. Disse er blevet testet globalt og justeret til for at sikre den bedste oplæring af jeres Supervisors. Vores KATA Trænere er alle certificerede i at undervise jer i KATA Programmerne under TWI Institut USAs krav.

Læs mere om TWI og KATA Simulationen 1 dags introduktionen (Spil) og vores KATA 10 timers kursus herunder. 

 

TWI & KATA Simulation

KATA og TWI Simulation er en 1 dags simulation, hvor der øves forskellige situationer, som er gode til at vise og øve koblingen mellem TWI og KATA programmerne

KATA 10-timers

TWI Institutes KATA 10-timers program følger det kendte og effektive format fra TWI Programmerne. 2 timer pr dag i 5 dage er konceptet, og at alle deltagerne skal øve metoden. 

Toyota KATA expert

Joakim Bjurström har oversat Toyota KATA bogen til svensk, i tæt samarbejde med Mike Rother. 

Hvis du gerne vil læse mere omkring vores egne bøger og dem vi anbefaler, vil et kig på bpt.dk videnscenter være godt.