TWI ydelser

Generelt om TWI kurserne og vores TWI trænere

Alle TWI programmerne er standardiserede programmer, både med hensyn til hvordan supervisorerne anvender metoderne i dagligdagen, og hvordan vi som TWI trænere underviser på TWI 10-timers-kurserne. Kort fortalt:

  • Hvert program har en tilsvarende 4-trins metode.
  • Hver metode og undervisning er skrevet i et dagligdagssprog.
  • Kurserne er planlagt som 5*2 timer, fordelt med 2 timer hver dag i en uge. Det anbefales, at modtage ekstra coaching til deltageren, så I virkelig lære metoden, inden I påbegynder at anvende den med medarbejderne.
  • Der undervises i små grupper af 6 til 10 personer.
  • Hver deltager øver metoden ved at udføre en demonstration under 10-timers-kurset. Et eksempel kunne være under TWI Job Instruktions-kurset, at deltagerne medbringer et job fra deres dagligdag, og prøver at træne en anden i dette job. 

Alle vores TWI trænere følger de anderkendte TWI manualer,  der er blevet testet tusindvis af gange globalt og justeret i mere end 70 år. Netop for at sikre den bedste oplæring af jeres Supervisors. Vores TWI trænere er alle certificeret i at undervise jer i TWI programmerne under TWI Institut USA's krav.

Læs yderlige omkring TWI historien på BTP.dk's videnscenter.

TWI Job Relationer

TWI Job Relationer

TWI Job Relationer: Jeres vej til øget medarbejdertrivsel og effektiv konflikthåndtering.

TWI Job Instruktion

TWI Job Instruktion

Vejen til effektivitet er at uddanne sine medarbejdere til at gøre deres arbejde korrekt, sikkert og samvittighedsfuldt.

TWI Job Metode

TWI Job Metode

TWI Job Metode skaber et fundament i jeres arbejde med løbende forbedringer, som Toyota nu kalder "Kaizen".

TWI Job Sikkerhed

Vejen til at skabe og opretholde et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Dette stærke TWI program blev udviklet i et samarbejde mellem TWI trænerne fra USA og Den Japanske Industri, som er den - til dags - bedste case herom er Toyota.  

TWI Problemløsning

TWI Problemløsning (PS) er en måde at lære dine Supervisorer at løse problemer på - hurtigt og effektivt. Det sker ved hjælp af de tre TWI Metoder (JI, JR & JM) i en systematisk tilgang.