TWI Problemløsning

TWI Problemløsning
TWI Problemløsning

TWI Problemløsning (PS) er en måde at lære dine Supervisorer at løse problemer på - hurtigt og effektivt. Det sker ved hjælp af de tre TWI-metoder (JI, JR & JM) i en systematisk tilgang.

TWI Problemløsning er vejen til at uddanne jeres Supervisors til at blive kompetente i problemløsning, således at de ikke skal vente på en anden til at komme og løse det for dem.

En grundig analyse finder frem til årsagen, og herefter kan man lave en modaktion. Her vil de tidligere implementerede TWI-programmer være modaktionen til at løse det givne problem:    

  • Er det et problem med relationerne, er TWI Job Relationer løsningen
  • Er det et problem omkring træning, er TWI Job Instruktion løsningen
  • Er det et problem med processen, er TWI Job Metode løsningen 

TWI PS er et program, der søger for, at jeres supervisors bliver selvberoende, så problemer kan løses, når de er der. Programmet kan være en overbygning på de tre tidligere TWI-programmer, da det giver fornyet fokus på, hvordan programmerne i samspil får en større effekt. En effekt, der er fokuseret på at håndtere og løse problemer.

TWI Problemløsning (Problem Solving) handler om at skabe mere værdi og bedre resultater for din organisation: Når lederne og supervisors kan håndtere problemer - som er uundgåelige i enhver organisation - effektivt, så kan I fokusere på det værdiskabende arbejde. Derfor er programmet lavet til at undervise i en dynamisk tilgang til problemer, der gør TWI PS langtidsholdbart. Lær at håndtere problemer ikke bare nu, men også for fremtiden.